Vimby Genbrugsbutik

Vimby GenbrugsbutikI øjeblikket er vi lidt over 20 frivilige og kan altid bruge flere til at tage vagter. Jo flere vi er jo nemmere er bliver det. Vimby genbrugsbutik er et sjovt sted. Der er heldigvis mange der gerne vil donere god ting til os og der er også mange der kommer og kigger og køber og det er jo også godt.

En af de ting der har glædet mig, er at det er alle mulige forskellige mennesker der kommer fra alle dele af byen. Genbrug er ikke længere noget lidt suspekt, men en tankegang der har fæstnet sig i meget store dele af befolkningen og på den måde kan rigtig mange være med til at drage omhu for vores ressourcer. Det er også dejligt at møde folk, man ellers ikke ser så tit og få snakket med folk fra forskellige boligkvarterer i byen. Alt i alt thumbs up synes jeg.

Overskuddet går til Multihusgruppens arbejde i byen og til Vimbyfondens arbejde med lokale aktiviteter. 50% til hver

Åbningstider: Onsdag og fredag fra 15 til 18, lørdag fra 10 til 14.

Kunne du have lyst til at hjælpe med at passe butikken en eller flere gange om måneden, så hører de gerne fra dig. Kontakt elisabeth@nordenfra.dk og 2620 3119.

Vi modtager gerne rene og brugbare ting til salg i åbningstiden. Stil venligst ikke ting udenforbutikken. Vi drukner.

Overskuddet fra butikken bliver foreløbig delt mellem 2 projekter.

Det ene projekt er Multihusgruppen i Hjortshøj, der arbejde med at få bygget og etableret et multihus for alle aldersgrupper i byen. Se deres facebookside.

Det andet projekt er inklusionsprojektet Vimby. Der bygges snarligt værksteder i Andelssamfundet, der skal fungere som arbejdspladser for borgere med særlig behov for støtte. Et økologisk bageri, en økologisk butik, et væksthus, et multiværksted, en landsbrugsbygning og en cafe. Alle værkstederne skal være åbne for folk fra Hjortshøj, der kan være frivillige eller bruge det selv.