POP UP Hjort

For anden gang var der Pop Op festival i Hjortshøj i pinsen.

Vi gjorde det igen POP UP 2017 en pinselørdag med et væld af unikke begivenheder rundt omkring i Hjortshøj.
Mens de mange frivillige Poppede up og ind, så stod Landsbyliv for koordinering, trykning af program, strøm og bar i Byparken. En stor tak til Pries El for hjælp med strøm.

Mads Fredberg maler med Hjortshøj - POP UP 2017

Hvad er POP-UP Hjort – ganske kort

POP UP er kulturel selvforsyning. Der popper det op som man har på hjerte og gerne vil dele med andre. Tanken er at man laver det man har tænkt enten et sted i byen, hos sig selv i ens egen for- eller baghave, eller omkring Æblehuset i Byparken.

Vi er en gruppe der samler initiativerne ind og laver en samlet oversigt over hvad der sker i byen pinselørdag.  Vi holder to møder- Thats all og så hjælper Landsbyliv med at få det til at hænge sammen.

Nede ved Æblehuset i Byparken er der en bar og et fælles samlested, hvor man kan se en oversigt over de forskellige begivenheder i byen. Omkring Æblehuset kan man laver boder, spådomme, sælge geder eller hvad man nu synes hører sig til en festlig dag.
Alt, hvad man overhovedet kan finde på er velkomment. Og alle er med til at lave det.
Der er ikke en samlet indsamling som mål for Pop Up festen, men de enkelte arrangører kan bestemme om de vil donere til et formål.
Landsbyliv og Landsbyforum er fælles arrangører.

Enkelte arrangementer er også helt eller delvist finansieret af Landsbyliv. Herefter står initiativtagerne selv står for deres aktivitet.

14 FORSKELLIGE AKTIVITETER i 2017  et bredt og varieret tilbud, der bringer os rundt i Hjortshøj.

Ligesom sidste år var der arrangeret orienteringsløb “O-Hjort løb” for børn og familier med kort, poster og opgaver i skoven og ved bækken. Desuden var der en informationsbod for Multihuset.

Foruden de omtalte aktiviteter her, var der aktiviteter som yoga, kreativ fotoworkshop, musik i baghaven på Løvagervej, vietnamesisk mad i baghaven, workshop om computerspil samt intimkoncert i forsamlingshuset med Sonja Hald.

Æblehuset i Byparken blev shinet op og flere hjorte dukkede på på væggene. Landsbyliv har finansieret vinduerne som Kurt Elmstrøm fra Landsbyforum har sat i, så huset nu bedre kan bruges til forskellige arrangementer.

 

      POP Up 2016