POP UP Hjort

POP UP Hjort

2016 blev endnu en dejlig pinse i Hjortshøj. TAK for det.
I år med mange spændende arrangementer. Som inspiration kan nævnes: Fossilmuseum, o-løb, tegneværksted, jazz koncert, og chill out i baghave, masser af boder i Byparken, café sammen med flygtninge og pintxosbar i fælleshuse, og ikke mindst koncerter, som jazz koncert, koncert om eftermiddagen i Byparken og om aftenen i forsamlingshuset. Se eller gense oplevelser fra POP Up på Facebook via linket her.
”Det ku vi jo godt finde ud af! Det med at poppe up og poppe ind. Sikke en dejlig dag. Glæder I jer ikke allerede til næste år?” Mette Louise Rasmussen – en af initiativtagerne til POP-UP.

Mens de mange frivillige Poppede up og ind, så stod Landsbyliv for koordinering, trykning af program, strøm og bar i Byparken. En stor tak til Pries El for hjælp med strøm.

IMG_0438      POP Up 2016

Stemningsbilleder fra Byparken

Hvad er POP-UP Hjort – ganske kort

POP UP er kulturel selvforsyning. Der popper det op som man har på hjerte og gerne vil dele med andre. Tanken er at man laver det man har tænkt enten et sted i byen, hos sig selv i ens egen for- eller baghave, eller omkring Æblehuset i Byparken- Vi er en gruppe der samler initiativerne ind og laver en samlet oversigt over hvad der sker i byen pinselørdag. Nede ved Æblehuset i Byparken er der en bar og et fælles samlested, hvor man kan se en oversigt over de forskellige begivenheder i byen. Omkring Æblehuset kan man laver boder, spådomme, sælge geder eller hvad man nu synes hører sig til en festlig dag.
Alt, hvad man overhovedet kan finde på er velkommnent. Og alle er med til at lave det.
Der er ikke en samlet indsamling som mål for Pop up festen, men de enkelte arrangører kan bestemme om de vil donere til et formål.
Landsbyliv og Landsbyforum er fælles arrangører.

Hjort i Æblehuse

Æblehuset i Byparken blev shinet op og flere hjorte dukkede på på væggene. Landsbyforum satte vinduer i, så huset nu bedre kan bruges til forskellige arrangementer.